lauantai 20. joulukuuta 2014

uusi alku

Oliskohan jo aika oikeasti kirjoittaa eka postaus? Blogi on jo hetken aikaa ollut olemassa, mutta postauksen aloittaminen on odottanut tietokoneen avaamista yhistettynä hetkeen omaa aikaa... eipä onnistunut vieläkään vaan täppäriltä tätä kirjoitan. Kuvaton postaus tiedossa siis.

Bloggasin aiemmin Punasen tuvan taikoihin, myöhemmin eKoohon.  Se  blogi vaan ei muuttunut enää omaksi joten täällä jatketaan.


Blogia kirjotan mie, Eila Katariina. Blogin nimi tulee suoraan miun nimestä, koska vaikka kaikki muu myllertäisi niin eiköhän oma nimi pysy nyt ja tulevaisuudessa. Aiheena paljolti käsityöt, edelleen luonnonmukaisella ja lappilaisella mausteella, lisänä ehkä hieman lisää kierrätystä ja sisustusta.
 Mie olen ainakin vaatetus- ja neulealan artesaani, neulekisälli ja lähihoitaja, noin virallisesti. Työkseni opetan Revontuliopistolla käsitöitä ja teen lähihoitajan töitä. Vapaa-ajalla värkkään koko ajan monta projektia päällekäin, tällä hetkellä paljolti joko joululahjoihin tai vuokrakämpän edulliseen sisustukseen liittyen, näistä tulen myös postailemaan. Lisäksi jossain (lähi)tulevaisuudessa luon blogiin välilehden myytävänä oleville tuotteille. Kuvat on alkuun kohtuu huonolaatuisia, mutta paranevat toivon mukaan jossain vaiheessa uuden kameran kuvioihin tulon jälkeen.
 Mukana menossa, vaikkakin harvemmin blogissa, pyörii alle kouluikäiset pojat, joten postaustahti tulee vaihteleen, tavotteena on vähintään postaus viikossa.

Eipä tässä tällä kertaa kummempia kuin
TERVETULOA!

ja Rauhallista Joulun aikaa ite kenellekin.

2 kommenttia:

 1. Täällä ollaan! Ymmärrän hyvin uuden blogin tarpeen. Vanhat ovet kiinni ja ihan uudet auki, helpotti ainakin itseäni hieman. Ja hieman on jo oikein hyvä alku :)

  Mukavaa joulunaikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon myöhässä kiitän joulun toivotuksesta.

   Hieman on aina enempi kuin ei mitään. :) <3

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina.
Kaunis kiitos, kun jätät käynnistäsi merkin.