maanantai 29. joulukuuta 2014

Kynttilälyhtyjä takapihalle

Mie tykkään polttaa varsinkin talvella kynttilöitä. Muutossa seurasikin melkoinen läjä kynttilöitä, ulkokayttöön kynttilälyhtyjä ei niinkään. Onneksi mie olin jossain vaiheessa laittanut sivuun isoja suolakurkkupurkkeja tuunailuja varten.


Nyt ne päätyivät takapihalle kynttilälyhdyiksi oikeiden lyhtyjen päästessä etuovelle.


Laitoin pohjalle merisuolaa, jotta kynttilät pysyvät pystyssä kuperalla pohjalla. Nollakelillä purkkeihin päätyi jonkin verran vettä, mutta suolaisena se ei ole jäätynyt.


Kiinnitys rautalangalla. 

Riittävän kauniit tälle talvelle.

6 kommenttia:

 1. Erittäin mainiot! Kyllä yksinkertainen on sitten nättiä, pitääkin laittaa korvan taakse tällaiset lyhdyt :) Kiva idea käyttää vähän isompaa lasipurkkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Isommat purkit on paloturvallisempia. :) Oman pikkupurkin lämpenemistestin jälkeen totesin, ettei enää meillä niihin kynttilöitä. :)

   Poista
 2. täällä ollaan matkassa mukana edelleen:))
  kun luin profiiliasi, en enää yhtään ihmettele, jos postauksia tulee harvakseltaan, niin monta rautaa sinulla on yht'aikaa tulessa.
  kauniit lyhdyt olet tehnyt. saamaa mieltä noista pienistä lasilyhdyistä, eivät ole kovinkaan turvallisia käyttää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, kun vanhojakin lukijoita on tänne löytänyt. Onneksi suurimman osan vuodesta rautoja on tulessa vain jokunen kerrallaan. :)

   Poista
 3. Mä nyt pistin tuon oman blogin pystyyn varkattyja.blogspot.fi. Ja aloin "virallisesti" sun seuraajaksi :)

  VastaaPoista
 4. Mie jo kävin kysymässä sielä, että bloggaatko sie (hullu) puol viieltä aamulla. :) Oikeasti kivalta näytti. Tervetuloa virallisestikin! :)

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina.
Kaunis kiitos, kun jätät käynnistäsi merkin.