perjantai 26. joulukuuta 2014

Joululahja lasihimmeleitä

Joulu alkaa olla vietetty, mutta paluu arkeen onneksi vielä kaukana edessä. Parasta joulussa on miun mielestä lapset ja heidän ilonsa yhdessä olosta, lahjoista, herkuista, kiireettömyydestä...

Mie kuittasin melko monen tämän vuotisista lahjoista lasihimmelillä


Näistä yksi jäi kotiin odottamaan, että saan isomman himmelin aikaiseksi ja useampi meni lahjoiksi samaa mallia erilaisilla helmillä. Tässä muutamia variaatioita kuvissa. 


Miulla niin harmittaa, kun kameran ominaisuudet riittää hyvässä valossa nippanappa. Talvipäivänseisauksen jälkeen auringonvalo jo näkyy, mutta ei vielä pelasta kuvia.


Tämä talvimaisema on joulukuun alusta, kun aurinko vielä jaksoi kivuta näkyville. Nämä hetket on niitä joiden avulla tälläinen etelän varsikin jaksaa hämärän talven Keski-Lapissa. Tänään taivaanrannassa näkyi jo keltaista ja todella kauniit vaaleanpuna-violetit värit, valoa kohti ollaan taas menossa.

2 kommenttia:

  1. Lasihimmeli on tosi hieno idea, täytyypä laittaa ensi jouluksi korvan taakse! Valoisampaa Uutta Vuotta sinne Lappiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, valo lisääntyy päivä päivältä...tai niin mie ainakin kuvittelen. :) Lasihimmelit on kivoja, kun ne sopii sisustukseen ympäri vuoden.

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina.
Kaunis kiitos, kun jätät käynnistäsi merkin.